23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. 23 Nisan kapsamında; halat çekme yarışması, kaşıkla yumurta taşıma yarışması, çuval yarışması, tarih yazan çocuklar, halay, şarkı ve türkü gibi birçok etkinlik düzenlenmiş ve etkinlik sonucunda öğrencilere madalya takdim edilmiştir. Bu güzel günün organize edilmesi adına başta okul müdürü Yakup Eringin ve müdür yardımcısı Cahit Aksoy ile etkinliği organize eden öğretmenlerimizden Çiğdem Karaman ve Engin Gökalp olmak üzere tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize işbirliği içerisinde çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

23 Nisan ile ilgili tüm fotoğraflarımıza sitemizin ana sayfasında bulunan "Okulumuzdan Görüntüler" seçeneğine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

24.04.2024 58